Следвайте ни

Екшън навръх Нова година: Пловдивчанин се озова между предните гуми на рейс след внезапна спирачка СНИМКИ

viber icon

Часове преди Нова година пловдивчанин преживя истински кошмар в градския транспорт, научи „Марица“. 

Той полетял и едва не се претрепал, след като шофьорът забил рязко спирачки. За случката пътникът е споделил в социалните мрежи, като иска съвет дали да търси обезщетение от превозвача. 

„Качих се на автобус 27 от спирката на „Тримонциум“, в посока автогара Родопи, в 13.20-13.25 часа. Всичко ок, взех си билетче (още ми е в джоба), но преди спиране на спирката на автогарата застанах пред вратата, за да слезна, но тогава шофьорът заби яки спирачки и аз и още някой (за другия човек нямам спомен) полетях и се озовах на пода в коридора между предните две гуми. Всичко стана за миг. Бях си ударил двете страни на хълбоците. Не се чуствах добре, ала хората ми подаваха ръка да се изправя. Спомням си че им извиках да не тръгва автобуса (виждах балатума на пода пред очите си), не бях добре, но някакси се изправих залитайки и слезнах на спирката. Видях само как автобусът се отдалечава и хвърлих всичко, каквото носех със себе си, ставаше ми още по-лошо, имах усещането, че колабирам“, разказва пловдивчанинът за преживяното. 

Той стоял около 10 минути в несвяст, след което дошъл на себе си. От тогава изпитвал болки по цялото тяло. А като се съблякъл, видял огромна синина на мястото, където изпитвал най-силна болка. Освен това споделя, че и че замайването му се е засилило. 

„Сетих се, че трябваше да снимам номера на автобуса, но точно тогава не знаех на кой свят съм, камо ли да търся телефон. След това падане не ми е наред“, допълва той, след което търси съвет от аудиторията в социалните мрежи дали да съди фирмата-превозвач. 

Коментарите под публикацията му са около 200, като повечето се обединяват около мнението да се консултира с адвокат и да потърси обезщетение за преживения кошмар в градския транспорт. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Aбв

Aбв

01.01.2021 | 13:14

Бързо споразумение с превозвача - около 1000 лв. С дело за година и с медицински - около 2-3000 лв.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?