71

Две верижни катастрофи до Пловдив за минути, шестима са в болница

Шестима са пострадали при две катастрофи на едно и също място до Пловдив. Инцидентите са станали през няколко минути по Източния обходен път на града, малко преди разклона за Рогош. От полицията съобщиха за "Марица", че първата катастрофа станала към 12.30 часа. Тя била верижна, с три коли, без пострадали. 

Минути след това настъпило и второто произшествие - при изпреварване на образуваната колона, шофьор навлязъл с автомобила си в насрещното движение и се ударил в друга кола. Последвал сблъсък и с трети автомобил в близост. 

Общо шестима души са откарани за медицински прегледи, по предварителни данни няма тежко пострадали. И в двата случая алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. До приключването на работата на полицейските служители, движението в участъка временно е преустановено. 

Трафикът от АМ "Тракия" към Пловдив преминава през Войводиново. В обратната посока алтернативните маршрути са също през Войводиново или през Чешнегирово.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ГЮРО

ГЮРО

16.03.2024 | 23:19

Как няма да е верижна катастрофата, след като малоумниците по най-идиотски начин висят на гърба на предната кола на метри от нея и посмъртно не могат да спрат? Какво целят с това висене? Да избутат предния? Днес минавах от там и през цялото време се намираше дебил, който да кара на 3 метра зад мене. И по някой тъпир, който се опитваше да изпреварва колоната. Неспасяема пасмина.

Отговори
0 0
Така е и ще продължава

Така е и ще продължава

16.03.2024 | 15:52

Докато се наумуват управниците кога да започнат строежа но разширението. То не бяха планове, не бе чудо. Всеки ден има такива ситуации. Шофьори, които карат с 30 км/ч и други, които се изнервят и започват да карат със 130 км/ч. Отделно маса тирове обикалят града по Околовръстното заради тъпо разположената митница, вместо да е до магистралата, тя на Кукленско. Наистина Пловдив е Федър с най-лошия трафик в момента от цяла България. Друго такова чудо няма към момента, доста пътувам.

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?