Следвайте ни

Два дни пътни блокади в Пловдив заради колоездачната обиколка

viber icon

Два от етапите на 67-мата Международна колоездачна обиколка на България ще преминат през Пловдивско. За да бъде осигурена безопасността на участниците в спортната проява, полицията създава организация по безопасност на движението и опазване на обществения ред, като маршрутите по които състезателите ще преминават ще бъдат затворени непосредствено преди и по време на движение на колоездачната колона.   

На 29 юли, за времето от 15.00 до 17.30 часа ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по пътищата Пазарджик- Пловдив, Стамболийски - Кричим, Пещера- Пловдив, по Околовръстния път, както и по „Асеновградско шосе“, в участъка от пътя Пловдив-Асеновград до зала „Колодрума“, кръстовището на бул. „Менделеев“ с улица „Менделеев“.  

На 30 юли за времето от 14.30 часа ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по бул. „Менделеев“, бул. „Освобождение“, бул. „Цариградско шосе“ , както и по пътя Поповица- Милево, до границата с област Стара Загора.  

От пловдивската полиция призовават водачите да управляват с повишено внимание и да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи с цел недопускане на пътни произшествия.  Отправен е апел и към пешеходците- да бъдат внимателни при преминаване през посочените маршрути. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?