49

Десетки чакаха над два часа автобус 29

Повече от 2 часа пловдивчани чакаха автобус номер 29 на спирката на Централна гара по посока район „Тракия”. „Застанах да чакам в 14.15 и чакахме до 16.20 часа.

В горещината на спирката имаше жена в инвалидна количка. Преди това минаха няколко автобуса 26, 24, 12 и 17”, каза за „Марица” пловдивчанинът Андрей Андреев.

Автобусите по линия номер 29 са на „Хеброс бус АД”. Собственикът й инж. Веселин Дошков каза, че няма представа защо не е имало автобус.

„Двигателите Евро 6 на Cummins се оказаха пълен боклук и заради тях автобусите постоянно минават на авариен режим или се развалят”, обясни превозвачът. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Драгалевци

Драгалевци

10.08.2022 | 09:18

Абе защо не пишат гражданите за линиите на другите превозвачи по колко време ги няма да само на дошков защото го има и при другите линии все не само при дошков защото и при другите ли ни се получават тези неща аз примерно 93 си ме чакал по половин час и повече 22 също да не говорим през празничните дни какъв ужас е болидите на 26 24. При които се получават същите неща даже и ги няма изписани на таблата само се плюе дошков едно време Батаклиев плюеха сега Батаклиев го няма да започна по дошков по принцип всичките превозвачи трябва да се премахнат от град Пловдив и общината да седне да работи усилено за създаване на общинско дружество а не да пълни джобовете на тези частни превозвачи и после кметовете да си делят парите това е цялата истина даже транспорта е много скапан това евро-6 само в град Пловдив са обсъждани другите градове има автобуси втора употреба по-хубави по-качествени и транспортът е по-добър да не говорим че заради тези превозвачи ликвидираха тролейбусния транспорт окрадаха жиците тези продажници тези мафиоти но прокуратурата спи и явно и тя е платена да ги

Отговори
5 2
Дедазнам

Дедазнам

09.08.2022 | 17:14

Градският транспорт в Пловдив е под всякаква критика. Все едно трябва да сме благодарни, че изобщо го има. Шофьорите често не спират на всички спирки с различни оправдания. Автобусите нямат никакво точно разписание. След 21:00 я дойде , я не. Забранено е говоренето по мобилните телефони, вместо да са поставени usb-та за зареждане. Служителите често са свръх арогантни (на техни хора си дават билетче, което им се връща). Българинът е много търпелив.

Отговори
18 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?