Следвайте ни

Четете в "Марица": Общината брои 7,5 бона за счупена ръка

viber icon

Зико вика кмета на очна ставка с превозвачите


Очна ставка на превозвачите с кмета Иван Тотев организира днес областният управител Здравко Димитров заради недостиг на субсидиите, които Община Пловдив плаща за градския транспорт. Срещата е насрочена от губернатора в сградата на областната администрация и със задължително присъствие на градоначалника, след като вчера шефовете на транспортните фирми му се оплакаха, че чакат безрезултатно повече от три месеца кметът да ги приеме. 


Ул. "Даме Груев" още си чака ремонта 


Хлътнал паваж, дупки, изкъртени тротоари, кални гьолове пред блокове и кооперации - така изглежда ул. „Даме Груев” в "Кючук Париж". Почти на половината улица тротоарните плочки са строшени на ситни парчета. Извадените блокчета са струпани „на склад” до дървета.  На места има само пръст и чакъл, тревясали като горска пътека. 


Медицината - само за отличници 


Медицината отново е само за отличниците. Това показват резултатите от първото класиране в МУ-Пловдив в кампанията за 2019 година. Всичките 75 момичета, приети в специалността "Медицина", са с резултат, който предполага средна оценка над 5,50 в четирите компонента, които образуват бала.


Общината брои 7,5 бона за счупена ръка


Пловдивчанин поиска 10 000 лева от Община Пловдив, тъй като паднал в необезопасена улична шахта и си счупил ръката. Той е завел дело срещу администрацията в Районния съд, който уважил частично иска до 7500 лева.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?