Четете в "Марица": Дават ПФК "Ботев" на съдия-изпълнител

Дават ПФК "Ботев" на съдия-изпълнител. Ръководството на жълто-черните не си плаща вноските в бюджета за двата стадиона.

Николай Бареков: Кметската заплата не стига и за една гума на джипа. Във финансовите отчети на фамилните фирми на Тотеви също не се виждат парите за охолния живот, който води градоначалникът.

Общината заведе дела срещу петима концесионери. Администрацията си търси парите за стадиони, подлези и къщи в Стария град.

Петима се борят за шефското място в Медицинския университет. До момента за поста на Костянев публично се е кандидатирал само проф. д-р Илия Баташки. Той вече бе съперник на проф. Стефан Костянев при избирането му за първи мандат.

Пловдив може да остане без градски транспорт. Транспортните фирми, които обслужват 29 градски линии, изнемогват, защото парите не стигат.

Условни присъди за професорите с подкупа в УХТ. Помагачът Димитър Димитров опита да поеме цялата вина, но съдът наказа и Николай Банков.

Малек Насер купи бившия "Направи си сам" на Пещерско. Недостроеният комплекс ще се превърне в модерен билдинг на 16 етажа с магазин на голяма търговска верига на партера.

Стълпотворение в Античния за златни шлагери. Двучасовият рецитал на любими български изпълнители хвърли в екстаз публиката

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Акцента в заглавието

Акцента в заглавието

10.07.2019 | 00:04

От локомотивец ли е сложен ?!?! Това ли е най-важното от прегледа на печата ?!

Отговори
4 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?