Следвайте ни

Чакат картбланш от общината за ремонт на подлезите

viber icon

Със сигнални ленти е оградена част от пешеходния тротоар до автобусната спирка срещу "Тримонциум".  Премахнати са старата настилка и грозните бетонни останки от фундамента на съборените павилиони, за да започне ремонт. "Предвиждаме на това място да подменим хидроизолацията, като по този начин ще отстраним течовете в пешеходния подлез", обясни за "Марица" директорът на "Общински пазари" Запрян Тодоров. 

Предприятието стопанисва няколко от градските подлези, като според Запрян Тодоров е крайно наложително да се ремонтират подземните пешеходни съоръжения срещу "Тримонциум" и Централна гара, където стълбищата вече са опасни.

Всичко е подготвено за  старта  на строително-монтажните работи -  специалистите от "Общински пазари" са извършили технически оглед на подлезите, изчислили колко ще струва ремонтът, намерени са фирми, макар че средствата са малко и на фона на строителния бум  мераклии да се захващат със скромни поръчки почти няма. Заделени са и необходимите средства.  

Единственото е, което се чака - от Община Пловдив да дадат картбланш на "Общински пазари", че могат да разходват парите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Кирил

Кирил

14.09.2020 | 11:55

А така!Гледайте да направите по гладки стените та да има хубави места за графити.Имам чувството че господин Стаменов много се старае да създава хубави стени за да може да бъдат одрискани от графити.С това Пловдив продължава да се пъчи като град със своеобразна висока култура!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?