Следвайте ни

Борисов показа първия ремонтиран участък от Околовръстното на Пловдив

viber icon

Завърши ремонтът на първите 2 км от Околовръстния път на Пловдив в отсечката между кръстовищата с „Кукленско шосе“ и „Асеновградско шосе“. Снимки и видео на новата отсечка бяха публикувани във фейсбук профила на Бойко Борисов днес.

Участъкът е с нова асфалтобетонова настилка, подобрено отводняване, хоризонтална маркировка, ограничителни системи и пътни знаци. От февруари поетапно се обновяват общо 14 км от Околовръстния път на града между кръстовищата с „Пазарджишко шосе“ и „Асеновградско шосе".

Целият участък скоро ще е готов, което ще е голямо облекчение не само за пловдивчани, а и за жителите и туристите на Родопите. От утре продължава ремонтът на следващите 6 км между „Коматевско шосе“ и пресичането с „Кукленско шосе", написа Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Жител  на  ,,Тракия,,

Жител на ,,Тракия,,

14.03.2021 | 21:32

Борисов първо да завърши цялостно околовръстното, защото тежките тирове са плъзнали навсякъде из квартала и ускоряват потъването на жилищните блокове, не му ли омръзна да се хвали, все едно с негови пари се строи а този проблем от няколко години вече виси.

Отговори
1 1
Тясно

Тясно

14.03.2021 | 18:00

Тези нормални ли са?!? Толкова е тясно, а с тези мантинели един тир да аварира и околовръстното е аут! То бива крадене, ама това на нищо не прилича! Предизборен прах в очите на простолюдието!

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?