Следвайте ни

Безпощадно: Паяк видя сметката на каруца в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Eкип на "Общинска полиция" в Пловдив репатрира зрелищно каруца в центъра на града. В обедните часове днес автопатрул на Шесто районно констатирал пътно превозно средство с животинска тяга - кон с каруца, който бил спрян в близост до търговска база "Ритон" на бул. "Шести септември" 231. 

Собственик на каруцата е 46-годишен мъж от квартал Столипиново, който заедно с жена си и трите си деца превозвал метални отпадъци. Полицейските служители съставили акт за установяване на административно нарушение на талигаря. Санкцията е наложена на основание чл. 17 ал. 1 от Наредбата за организация и безопасност на движението на територията на община Пловдив, свързана с безопасността на движение и дисциплина на водачите, пътните превозни средства и пешеходците на територията на града, уточниха от МВР. 

В последствие за установената нередност е сигнализирана и "Общинска полиция", която е репатрилала каруцата.   

Припомняме, че от 2013 г. движението на каруци на територията на град Пловдив е забранено с решение на Общинския съвет.  Контролът и проверките от органите на реда ще продължат и занапред.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?