Следвайте ни

Безплатен тур до Луната: Шофьори си помляха колите в кратери по пътя Пловдив-Кърджали

viber icon

Огромни кратери чакат жертви по участък от пътя Пловдив-Кърджали. За това алармираха пред „Марица“ гневни шофьори. Проблемното трасе е с дължина 4-5 километра, в района след село Новаково, но създава големи главоболия. 

„По пътя няма дупки, ами направо ями. Като минавам се чувствам сякаш карам по Луната. Колата ми пропадна в един кратер, ударих я, джантата е изкривена. Направо е кошмар“, разказа преживяването си един от потърпевшите. 

„Този участък от пътя Пловдив-Кърджали е в такова състояние от много време. Никой не го поглежда, а е ужасно и създава условия за страшни инциденти. Трябва ли някой да умре, че да се промени нещо?“, запита друг шофьор. 

„Карам на магия и се кръстя“, кратко описа ситуацията трети зад волана. 

Много от потърпевшите шофьори се заканиха да търсят отговорен за участъка, приличащ на швейцарско сирене. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Made in Bulgaria

Made in Bulgaria

23.11.2020 | 14:10

Участъкът не е 4-5 км., най-лош е пътят е след Тополово в посока Кърджали. Не, че от Асеновград до Тополово не е за ремонт де. От много години уж казват, че ще го подновяват, но явно парите отиват другаде.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?