1553

Адска тапа на Околовръстното на Пловдив заради закъсал камион

Аварирал камион стана причината за огромно задръстване на Околовръстното шосе на Пловдив, сигнализираха читатели на "Марица". Тежкото возило е закъсало между светофара за Марково и кръговото на Кукленско шосе. "Много голямо задръстване и в двете посоки", оплакват се шофьори. 

Това е поредният капан за седналите зад волана, които целодневно се опитват да подбират маршрути за придвижване предвид множеството затворени улици и булеварди. Призовават се шофьорите да бъдат особено внимателни. 

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 6 оценки
4.7/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Иво

Иво

16.02.2023 | 20:27

Казват, че строителят на мантинелите е човек на Бойко Борисов, и затова на равна земя е построил мангинели. И моя камион се развали веднъж там, и имаше 7 часа задръстване, заради на Бойко човека. Никъде по света няма на равно мантинели, защото няма какво да се случи на автомобила, ако излезе извън пътя в полето. А ако ми се пикае? Какво да правя? Другия път, когато ми се пикае, ще спра с тира там, ще пусна аварийните и отивам да пикая в полето!

Отговори
1 0
SOS

SOS

16.02.2023 | 12:04

Направиха козметичен ремон с два саниметра асфалт сложиха долнопробни мантинели все едно си в тунел, сутрин и вечер е ад не дай си боже да закъса някой и става природно бедствие, а какви пари са усвоени казват косите ни ще настръхнат

Отговори
6 0
Иво

Иво

16.02.2023 | 11:34

Хахахаааааа помаклъка оак ревеее. Къф околовръстен път кви 5лв това си е чист селски път с 2 платна. Околовръстно не сте и виждали у филибето. Това е с минимум 2платна в посока ве пома

Отговори
6 2
Минчо

Минчо

16.02.2023 | 11:47

Олигофрен

Отговори
1 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?