2374

3 дни пътни строители блокират кръговото на Пазарджишко

Тридневна блокада на кръговото на Пазарджишко шосе в Пловдив планират представители на пътностроителни фирми. Тя ще продължи един час, между 10 и 11 часа, утре, в четвъртък и петък. Очаква се тапи да се образуват по Околовръстното и по Пещерско шосе. На място ще има полиция, която ще упътва шофьорите по алтернативни маршрути. 

От изготвената от организаторите карта на протестите става ясно, че блокада ще има и по пътя Асеновград-Смолян, в района на Чепеларе към село Проглед.

Общо по 20 отсечки в цялата страна ще бъде парализирано движението в рамките на час. Причината за недоволството на строителните фирми е, че все още не са получили от държавата парите за извършените от тях ремонти. Според ръководството на Българска браншова камара "Пътища" сумата, която се дължи на фирмите до момента е над 720 млн. лв.  Работата е спряла по общо 270 пътни отсечки в страната.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Цирк

Цирк

28.07.2022 | 08:09

Искат пари за по-скъпи джипове.

Отговори
0 0
Къвръков

Къвръков

26.07.2022 | 19:41

Какви ремонти какви пари бе Бако, днес си изкривих джантата, на мен кой ще плати. На тази жега как ще ви уважат майките жените не е истина

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?