Следвайте ни

Любопитен фоторазказ за новите китайци ще зарадва пловдивчани СНИМКИ

viber icon

Министерство на културата и туризма на Китайската народна република и Посолство на Китайската народна република в Република България представят в Пловдив любопитна фотоизложба, която носи заглавието „Поколение 2000+ в Китай”.

18 табла ще покажат на пловдивчани  открития мироглед и енергичния дух на китайската младеж през новата ера. Те ще бъдат разположени в Цар Симеоновата градина в Пловдив от 16 до 29 август.

160 милиона души са родени в Китай в периода от 2000 г. до 2019 г. Наречени са „Поколение 2000+“, което израства във времената на бързия растеж на Китай, непрестанното задълбочаване на реформата и отварянето на страната към света, както и бързото интегриране на интернет в живота на хората.

„Поколение 2000+“ има собствено разбиране за това какво значи по-добро израстване. Младите хора от „Поколение 2000+“ се отличават не само с любопитството си да опознаят света, но също така и с упорството да го променят.

„Поколение 2000+“ цени традициите, поставя добродетелта на първо място, усърдно учи и разсъждава задълбочено, отличава се с колорит и индивидуалност.

Китайците от „Поколение 2000+“ са специални и в същото време са съвсем обикновени млади хора. Като всички млади хора, те също се втурват в живота със страст и пътешестват по цял свят, изпълнени с желание да го обиколят и опознаят.

Настоящата изложба с 18 снимки ще представи историята на израстването на „Поколение 2000+“ от различни гледни точки и ще отведе публиката на пътешествие в „новата епоха“ в Китай.

Фотоизложба „Поколение 2000+“ се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?