Следвайте ни

Кидиков надува вефа за юбилея си на Античния

viber icon

С мегаконцерт с най-големите звезди от соцестрадата пловдивската легенда Христо Кидиков ще отбележи днес своята 75-годишнина. Шоуто му започва в 20.30 часа на Античния театър. В концерта на любимеца на няколко поколения участват Веселин Маринов, Кристина Димитрова, Мими Иванова и Развигор Попов. Други гости са Орлин Горанов, Росица Кирилова и Тони Димитрова. От поканените няма да дойде само Маргарита Хранова, която точно в този ден има концерт в Свищов.

На нейно място певецът е поканил Мариана Попова, която е от следващото поколение изпълнители. С нея продължава традицията си във всеки свой нов диск да има стара градска песен, наследена от баща му. Христо Кидиков и Мариана Попова ще изпълнят „Ако зажалиш някой ден“. На Античния театър ще се продава новият му компактдиск, както и четвъртата му книга „Спомени от вефа”.

Водещ е Драгомир Драганов. Концертът е безплатен, но на Античния театър ще бъдат заети само 50% от местата. Продуцент на проявата е самият Христо Кидиков.

„Концертът е моят подарък за Пловдив. Очаквам поне 1600 души на Античния театър“, каза за „Марица” Христо Кидиков. Той ще изпълни песента „На хорото“ в дует с Росица Кирилова. В юбилейния концерт участват ансамбъл „Тракия“ и „Ера 3000“. С тях ще бъде открито шоуто.

„Пак си обещавам, че това ще ми е прощален концерт - така казвам от 15 години, като станах на 60. Казваме, че ще дадем път на младите, но когато те канят, не можеш да спреш“, добави легендата на родната естрада.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Георги v.

Георги v.

13.09.2021 | 09:41

Този не опищя ли орталъка, че няма пари и пенсията му е малка. Цял февруари тази година му слушахме воплите и лъжите, затова че има първа награда на МФ "Зл. Орфей" и видите ли той не бил в списъка за награждаване. Нито е беден, нито има първа награда. А сега издава четвърта книга, ново СD с безобразните му нови песни, които само той и семейството му ще слушат, ци продуцира МЕГА Концерт. Това беден човек ли е?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?