Следвайте ни

Bee Bop Café с безплатен онлайн концерт ретроспекция за 2020-а

viber icon

С безплатен онлайн концерт посреща началото на годината Bee Bop Café. Концертът ще е ретроспекция на отминалата 2020-а и ще се излъчи на https://live.beebopcafe.tv/. Водещи на събитието ще са момичетата от платформата How to Plovdiv – Тони и Мария. В студиото те ще разговарят с гостите, а сцените ще са разделени на няколко сектора – алтернативна, джаз, сцена за музика от фестивала GuitArt и „оранжева“ сцена. 

На тях ще се качат 15 банди и изпълнители, сред които Le’Push, Джанго Зе, Никеца, Стефан Горанов, Automatic flowers, Octet Plovdiv, Tango cats и други. 

Музиката на четирите сцени ще звучи едновременно, а зрителите сами ще избират на коя да превключват. 

Освен музика ще се излъчи и документален филм „Добрина“ на пловдивската група ТДК. 

Идеята на ретроспективния концерт е да покаже, че въпреки трудната година, през която минахме, музиката е по-силна и ще оцелее дори във времена на пандемия. Той ще се проведе в неделя вечер, 10 януари, с начален час 19:00. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?