Следвайте ни

Акция "Искам бебе" в Пловдив, помогнете

viber icon

За първа година Ротаракт клуб Пловдив и Ротаракт клуб Пловдив-Филипопол организират кампанията "С цвета в ръка срещу репродуктивните проблеми " в града под тепетата. По случай Международния ден на жената проектът ще се осъществи на 7ми и 8ми март с подкрепата на Община Пловдив и Фондация "Искам Бебе" с цел да се информират повече хора за репродуктивните проблеми и да се подпомогнат повече семейства да се докоснат до своята мечта.

Ротаракторите ще посрещнат с цвете в ръка всеки, който желае да подкрепи каузата им срещу минимално дарение от 5лв. Местата, на които може да ги откриете са две-пред фонтана на Община Пловдив и от южната страна на пешеходния мост в часовия диапазон от 9 до 18 часа и в двата дена.

Средствата ще бъдат събирани в специално запечатани за целта урни и ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне двойка, бореща се за своето щастие. Изборът ще бъде осъществен чрез жребий в присъствието на представители на организаторите.

По официални данни двойките с репродуктивни проблеми в България са над 145 000, така национална инициатива ще се проведе едновременно в 11 града в България и от общо 20 Ротаракт клуба. 

Коментари (1)

Ами зделайте си ги ве евнуси с големи търбуси

Ами зделайте си ги ве евнуси с големи търбуси

05.03.2021 | 09:50

На акция искам бебе подарявам семе Изпитан сорт тиква голяма Да им растат тиквунчета големи

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?