Следвайте ни

Здравко Димитров влиза в Общината без екип

viber icon

Новият кмет на Пловдив Здравко Димитров няма да представи екипа, с който ще работи, по време на тържествената сесия на Общинския съвет в понеделник, както беше обещал в началото на седмицата. На 11 ноември новите общински съветници, градоначалникът и районните кметове ще положат клетва. Тогава ще бъде избран и новият председател на местния парламент. Здравко Димитров обаче ще представи само новата управленска структура в Общината. След това той ще получи ключа за кметския кабинет от предшественика си Иван Тотев. 

В понеделник Здравко Димитров ще започне работа с администрацията и ще се запознае с ръководителите на важните дирекции и отдели. "Разчитам на всички. За назначенията на заместник-кметовете има време", каза пред "Марица" новият кмет. 

Най-вероятно в екипа му от досегашните вицета ще останат Йордан Ставрев с ресор обществен ред и сигурност и Стефан Стоянов, образование. Сигурни участници в новия екип засега са единствено Анести Тимчев /икономика, европейски политики и здравеопазване/ и Пламен Райчев /строителство, градоустройствена политика и общинска собственост/.

 

на снимката: Стефан Стоянов с покойния вече Милчо Левиев

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?