Здравко Димитров отговори на Цветанов за партийното строителство

Досега в работата си на държавен и общински служител никога не съм се интересувал от партийната или религиозната принадлежност на колегите. Това заяви за "Марица" кметът Здравко Димитров, изненадан от обвиненията на Цветан Цветанов за оказван натиск върху членове на ГЕРБ да не преминават в партията му.

Бившият заместник на Бойко Борисов се оплака как властта в Пловдив тормози хора, които искали да се влеят в неговия проект „Републиканци за България“. 

„Искам да призова и да помоля както кмета на Пловдив, така и тези, които имат управленски лостове за въздействие върху хората. Не го правете!. Страхът не може да гарантира успех в управлението, нито дава политически дивиденти, а само връща  хората към времена от миналото“, призова Цветанов.

"Това изявление ми звучи като извинение на Цветан Цветанов за бъдещия неуспех на неговата партия. В Община Пловдив не се водят разговори за политика.  Единствената партия, която ме интересува, е ГЕРБ и, мисля, че съм доказал моята съпричастност с нея",  подчерта Здравко Димитров. Той напомни, че управлението на държавата и общините минава през избори и всяка политическа сила, която има намерение да управлява,  трябва да печели доверието на избирателите с идеи и програми, но не и с неоснователни обвинения срещу други партии и коалиции.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Пловдивчанин

Пловдивчанин

18.09.2020 | 18:26

Евала кмете

Отговори
7 3
Тотю Мендев

Тотю Мендев

18.09.2020 | 17:12

Стана ясно, че наглоста на тези хора няма граници! След това изказване пред кмета няма пречки да изкара на яве всички далавери на любимица на Цв. Цв, И. Т и да приключва тази мъка! Да сезира прокуратурата и да поиска от боса да вдигне чадъра от лицето ограбило града!

Отговори
11 4
???

???

18.09.2020 | 16:02

,,....Единствената партия, която ме интересува, е ГЕРБ и, мисля, че съм доказал моята съпричастност с нея ...." Иначе не се интересува за партийната и религиозна принадлежност на колегите и в община Пловдив не се говори за политика. Сигурно си говорят за плетки и везане и си споделят рецептите на бабите си!

Отговори
14 13
Бозо

Бозо

18.09.2020 | 16:00

Призовавам бившият кмет да отива при ментора си!

Отговори
14 8

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?