Здравко Димитров и Тотев обсъждат изборите на кафе СНИМКИ

На кафе до шадравана на Главната си поприказваха половин час по обяд  кандидат-кметът на ГЕРБ Здравко Димитров, който е областен управител, и действащият градоначалник Иван Тотев. Разговорът видимо беше приятелски, противно на твърденията, че между двамата тлее стар конфликт, разказаха очевидци. Минувачите и посетителите на заведението с интерес оглеждаха седналите на раздумка местни управници. 

"Обсъждахме с г-н Тотев,  макар и накратко, предстоящите местни избори. Но тепърва, още от понеделник ще имаме и други, по-обстойни срещи. Темите са много -  за предизборната програма на ГЕРБ,  за проектите, които в следващия мандат трябва да се изпълняват, както и за наболелите проблеми на града", каза за "Марица" Здравко Димитров.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
41 коментара
Димитър

Димитър

19.08.2019 | 07:53

А аз пък чета какво се пише за ЗДр. Димитров. Номад политчески, изключен от ГЕРБ- сега се явява, като приятел на Премиера. Добре. И после...предателството му няма да бъде забравено. Гледах го на предните избори как обикаляше четвъртък пазара да стиска ръце. Сега- наместен като областен- там да си стои. Объркани са пловдивчани. Предстоят ни интересни времена.

Отговори
0 0
Пепа Димитрова

Пепа Димитрова

19.08.2019 | 07:49

Чета за Славчо. Всеки има право да пише. От какво се е поучил, от кога се е научил- от лидера му- Валери Симеонов. Защо забравяте за Дани Каназирева. Сама се справя с нещата. Поддържа щаб, който и в момента работи. С какво запомних Славчо- с нищо - нито добро, нито лошо. Всъщност едно голямо нищо, безвремие и ...ден да мине, друг да дойде.

Отговори
0 0
Димитров

Димитров

19.08.2019 | 07:43

Така или иначе приемственост трябва да има, ако въобще се случи Зико да е кмет. Авторитета му сред хората от ГЕРБ не е чак толкова голям. Смята се за предател, беше изключен от ГЕРБ. Никой не обича такива хора. Кои други го харесват не зная и с какво е по- различен от Тотев. Дано поне довърши останалите проекти. От всички , които ще бъдат в мест.парламент- само Дани Каназирева е с ясни позиции, които много се харесват на пловдивчани. Но балотаж м/у Зико и Славчо- та какво направи Славчо за Пловдив. На кого му е домъчняло за него. Той също номадства- сега в парламента е от НФСБ. Никой не обича предатели- номади в политиката. Дайте да изберем нещо по- свежо. Защо не предложиха Коцето Димитров от Тракия.

Отговори
0 0
Ангел

Ангел

17.08.2019 | 09:54

Не му е лесно на Зико. Ако каже, че ще води политика различна от тази на Тотев ще прогони гербаджиите. Ако каже, че ще продължи политиката на Тотев ще прогони всички останали. Все лошо. Любопитно е все пак какво ще предложи на избирателите. Няма как да не представиш някаква платформа.

Отговори
0 1
Измама

Измама

17.08.2019 | 09:16

Пак далавера и не се крият.... Хахаха

Отговори
2 1
намръщенЪ

намръщенЪ

17.08.2019 | 03:47

Бай Колъор преди това 45 години все истина сме слушали. Ако някой тъгува за червена истина да иде при Путкин или в КНДР

Отговори
1 3
СТоян Гечев

СТоян Гечев

17.08.2019 | 00:03

Тотьо вкара тоя каун в капан .Елементарна схема ,но трябва да имаш акъл да се усетиш .

Отговори
6 3
Бай Колъо до всички коментатори

Бай Колъо до всички коментатори

16.08.2019 | 23:28

Знаете ли колко им пука на тези двамата от вас.Вие си лаете,а керванчето си върви ли върви.Българина много обича да плямпа,ама само с плямпане нищо не се постига.Вече 30 години е така.Лъжат ви,залъгват ви,обират ви,а вие продължавате само да плямпате.

Отговори
7 2
Шони

Шони

16.08.2019 | 21:46

Здрвкоо самоуби се..това беше края

Отговори
11 2
 До JLO от R Kelly

До JLO от R Kelly

16.08.2019 | 21:33

Ако твоя кумир беше толкова умен нямаше никога да седне да говори с най-големия измамник на площад Централен.Точно такива кухи лейки като теб ще гласуват за Здравко

Отговори
21 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?