Следвайте ни

Здравко Димитров и Иван Стоянов гарантират решаване на проблемите с честно и открито управление

viber icon

Ред и сигурност – това гарантираха при срещите си с жители на кварталите „Изгрев“ и „Гладно поле“ кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и на район „Източен“ Иван Стоянов. Така те откликнаха на основния проблем, който вълнува гражданите в тази част на града.

Единна система с дежурен администратор за денонощно видеонаблюдение на възловите места, бързо взаимодействие с Шесто районно управление на МВР, обходни патрулни двойки от ОП „Общинска охрана“ са сред заложените от Иван Стоянов мерки за сигурност в управленската програма за района.

Здравко Димитров бе категоричен, че освен успешното реализиране на големите инфраструктурни проекти  за Пловдив, негова постоянна и важна задача ще е градът да бъде удобен за всички негови жители, независимо дали живеят в центъра или в крайните квартали. Той заяви, че ще подкрепя всяка идея на Иван Стоянов в тази насока. 

Кандидатите за кмет на Пловдив и за район „Източен“ обещаха открито и честно управление, допитване до гражданите как по най-добрия начин да се решат важни за общността проблеми. И двамата поеха ангажимент да се подобри състоянието на вътрешните улици, междублоковите пространства, да се изградят нови паркове с детски и спортни площадки, поне още една нова детска градина, охраняеми паркинги  и стотици други паркоместа.

В срещите с гражданите от района активно се включиха кандидатите за общински съветници Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев, настоящият районен кмет Николай Чунчуков, заместник-областният управител  Петър Петров, който също е бил кмет на „Източен“, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Всички те призоваха пловдивчани на местните избори на 27 октомври да гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?