Здравко Димитров: ГЕРБ работи за хората и има воля да надгражда

„Предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив бе с ясни послания, с лице към хората, с много срещи.  Ние продължаваме, няма да спрем до тук. Работата тепърва започва. Проблемите ще бъдат решени, хубавите неща ще бъдат надграждани“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров на закриващото събитие, което се проведе в новата галерия „2019“. 

На него присъстваха кандидатите за районни кметове и общински съветници, членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова, народните представители, кметът на Пловдив и областен координатор Иван Тотев, членове и симпатизанти на партията, много приятели.  

„Пловдив трябва бъде най-добрият град за живеене - с високи доходи, спокойствие за възрастните,  младите да имат работа и да се връщат пак тук“, каза още Здравко Димитров и призова за подкрепа на изборите в неделя, защото ГЕРБ е партията, която може и има воля да управлява, да надгражда и да работи за хората. 

Своите послания отправиха и кандидати за кметове на райони на „Централен“ – Георги Стаменов, на „Южен“ – Костадин Язов, на „Източен“– Иван Стоянов, на „Тракия“ – Костадин Димитров, на „Северен“  – Стоян Алексиев, на „Западен“ – Димитър Колев.

От името на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова поздрави с отбора на ГЕРБ с проведената енергичната и силна кампания. „Ние сме силни, защото сме заедно. Ние сме силни, защото имаме еднакви цели и ценности. Ние сме силни и ще победим“, заяви тя и призова на 27-ми октомври пловдивчани да изберат номер 43 в бюлетината за кмет, районен кмет и общински съветници. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?