Йордан Василев, председател на БСП в "Източен": Сегашното ръководство създава паралелна структура в партията

Ще си запазя моя вот в тайна, каквито са тайни и изборите. Но искам вотът  за председател да бъде проведен демократично. От страна на Националния съвет на БСП нещата не стоят така. В момента все още не се знае колко са членовете на партията в страната, а досега трябваше да имаме списъци, за да бъдат изброени коректно и точно гласовете на изборите и да се сметне резултатът. 

Вероятно в партията текат процеси, които остават скрити за нас. Какво значи инициативен комитет в подкрепа на Корнелия Нинова? Това е реваншизъм и опит да се направи паралелна структура в БСП. В последните две-три години сме я канили на среща в Пловдив, но тя отказва. Изведнъж се появи на среща в хотел "Марица", организирана от дискусионен клуб на социалисти.

За коалиция на БСП и ГЕРБ не може да се говори. Нито сме получили облаги от ГЕРБ, нито, както виждате, сме в коалиция с ГЕРБ в Общинския съвет. Гласуваме предложения, ако те са в интерес на града, и сме в опозиция, когато нашите виждания са различни от тези на градското управление.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?