Следвайте ни

Йордан Василев, председател на БСП в "Източен": Сегашното ръководство създава паралелна структура в партията

viber icon

Ще си запазя моя вот в тайна, каквито са тайни и изборите. Но искам вотът  за председател да бъде проведен демократично. От страна на Националния съвет на БСП нещата не стоят така. В момента все още не се знае колко са членовете на партията в страната, а досега трябваше да имаме списъци, за да бъдат изброени коректно и точно гласовете на изборите и да се сметне резултатът. 

Вероятно в партията текат процеси, които остават скрити за нас. Какво значи инициативен комитет в подкрепа на Корнелия Нинова? Това е реваншизъм и опит да се направи паралелна структура в БСП. В последните две-три години сме я канили на среща в Пловдив, но тя отказва. Изведнъж се появи на среща в хотел "Марица", организирана от дискусионен клуб на социалисти.

За коалиция на БСП и ГЕРБ не може да се говори. Нито сме получили облаги от ГЕРБ, нито, както виждате, сме в коалиция с ГЕРБ в Общинския съвет. Гласуваме предложения, ако те са в интерес на града, и сме в опозиция, когато нашите виждания са различни от тези на градското управление.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?