Следвайте ни

Топ кадри от администрацията на Иван Тотев се местят в "Източен"

viber icon

С трима заместници ще управлява район "Източен" новият кмет Иван Стоянов. Двама от тях  започват работа от днес, след като сутринта  бъдат представени на администрацията. Това са инж. Йордан Калев и Ерол Садъков, съобщи вчера Иван Стоянов. Досегашното вице Васко Василев запазва поста си.

Йордан Калев идва от Голямата община, където в продължение на  близо осем години беше  главен инженер. Преди няколко месеца, след като по разпореждането на премиера Бойко Борисов  беше освободен  Димитър Кацарски,  инженерът застъпи на освободения от него  зам.-кметски пост. В навечерието на местните избори бившият градоначалник Иван Тотев го премести отново в дирекцията по строителство.

Преди да започне в Голямата община, Йордан Калев беше главен инженер в "Източен". В районната администрация ще отговаря за всички дейности, свързани с устройство на територията.

Ерол Садъков е син на покойния футболист на Локото Аян Садъков. Той ще завежда  обществен ред и сигурност, интеграция на етносите и социална политика.  

Още  един специалист от Общината се мести в "Източен". Това е Мирослава  Сукарева, която досега беше шеф на дирекция „Общинска собственост".

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?