Следвайте ни

Световни шампиони по киокушин карате подкрепят Славчо Атанасов за кмет

viber icon

Трикратният световен шампион по карате киокушин, трикратен шампион на Япония и седемкратен Европейски шампион Александър Команов и неговият брат, световният вицешампион и два пъти европейски шампион Иван Команов, заявиха подкрепата си за кандидата на НФСБ и ВМРО за кмет на Пловдив Славчо Атанасов. 

„Той ще бъде добър кмет на града ни, защото е дисциплиниран, последователен и не отстъпва от целите си, а тези качества са много важни за успеха и в каратето“, споделят известните бойци от Пловдив. Те изповядват мотото „Няма късмет, само умения“ и заедно със състезателните си  успехи, са се захванали с благородната задача да обучават и възпитават в принципите на киокушин карате и много пловдивски деца.

 „На базата на опита, който сме натрупали от нашите занимания в Япония, Русия и други големи центрове по карате, искаме да внедрим в нашия спорт някои по-модерни и нови разбирания и методики на обучение и тренировки, които вече дават добри резултати по света“, коментират братя Команови. В тяхната карате академия децата вече са завоювали само в рамките на една година 9 златни, 5 сребърни и 1 бронзов медал в различните категории и възрастови групи. „Ние търсим успеха не само на физическо ниво, работим и върху философията, психиката и тактиката на боя, държим  състезателите ни да са всестранно развити“. 

Даваме нашето доверие и подкрепа на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив, защото той държи на думата си, изпълнява каквото е обещал, а със законодателната си дейност като председател на парламентарната комисия за младежта и спорта направи много за развитието на различните спортове, коментират още шампионите по киокушин от Пловдив. 

Те споделиха с кандидата за кмет на НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов, че за спортната база в града има още много какво да се направи, включително и за каратето киокушин. От своя страна Атанасов се ангажира като кмет да направи необходимото за подобряване на базата и залите за тренировки на спортните клубове, за които да има и по-големи субсидии, съобразени с финансовото състояние на общината.              

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?