Следвайте ни

Сузана Николова: Провалихме се с абсурдния преход, длъжници сме на децата

viber icon

Участвам във всички протести в Пловдив досега. Двамата ми синове  всеки ден са на първата линия в София и след като те вярват, че може да има промяна, аз заставам плътно зад техните убеждения. Мога да им съдействам с моето участие в протестите, за да извоюват промяната, за която се борят.

Нашето поколение сме им длъжници заради абсурдния преход, който реализирахме и в който ние се провалихме. Трябва да дадем шанс на младите  да променят управлението на държавата, за да има перспектива за развитие, кариера, бизнес - за всичко, за което те мечтаят. Мисля, че сега е моментът.

Големият  ми син е завършил икономика и работи в IT компания. Казва: Аз съм се реализирал, направил съм кариера, но искам да се променят условията на живот, да има нормална бизнес среда и да се гордеем, че сме българи, защото сме способни и можещи. Неговата работа е свързана с пътуване по цял свят и той е на мнение, че българите сме умен народ, но заради  начина на управлението държавата изостава.

По-малкият ми син е студент по финанси в Нов български университет. Вижда какви перспективи и какъв ред има в международните компании и смята, че в България също трябва да е така. Младите хора да не напускат страната, да имат условия  да се развиват в родината си и да имат сигурно бъдеще. Няма как да не ги подкрепя и съм щастлива, че съм възпитала борбени личности, които искат да има ред, справедливост и законност в държавата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Васил Трайков

Васил Трайков

31.07.2020 | 21:35

Изпаднах в умиление. Клиширано, лозунгарскилицемерно, фалшиво! Но да не подценяваме Сузанка! Хитричка си е тя. В първата редица на протеста. А трябва да бъде освиркана и изхвърлена от там!

Отговори
3 0
Иванов

Иванов

29.07.2020 | 16:57

Точно тази ли ще говори за промяна! Мина през герб като общиндки съветник от там я изгониха след това шефка във Воля за Пливдив и неуспешно реализиран кандидат за общински съветник! Да вземе да се скрие и да не се показва въобще

Отговори
11 2
Юлияна

Юлияна

29.07.2020 | 14:27

Когато човек отстоява принципи и не се поддава на вътрешните неправилни решения в някоя партийна структура има вероятност да смени своята принадлежност. В статията не пише за партийна принадлежност, а за бъдеще, развитие, принципи и истински неща.

Отговори
3 7
жоро

жоро

29.07.2020 | 10:34

Тази мърша за нищо не става тръгнала съвети да дава, тъпа куха лейка .

Отговори
8 3
Уювчинкин

Уювчинкин

29.07.2020 | 09:14

Децата реализирани и мама нагласена в политиката. Що тогава да сте се провалили ? Кои ? Ако е за политиците,като теб и сте се провалили ,защо да ви слушаме сега тези с провала. Ако е само шум за да привлечеш внимание ,разбирам. Все пак може да имаш големи умения,но политически да си невеж. Децата ти кой пример да вземат ? На майка си. Пчеличката Сузана. Надяващи се да се намърдат на нещо ново в политиката. Я Слави,я Божков,я Мая или Цветан Цветанов или "Да България". Нали това ще са новите лица в политиката ни. Нови муцки със стари дупенца. Като Сузана.

Отговори
12 3
ПЛОВДИВ

ПЛОВДИВ

29.07.2020 | 09:00

Беше активен член на ГЕРБ и общински съветник, сега ВОЛЯ...нереализирана,неудовлетворена личност.Такива са всички крякащи в момента и незнаещи какво искат....

Отговори
15 2
Шизофрения

Шизофрения

29.07.2020 | 08:49

Сузанке ми нали си от партията на Марешки, ми той много е доволен от това управление ти защо си против? Или кораба потъва и мишките почват да бягат! Ама ти нали беше и при Боеко, какво се случва? Да няма някакво разстройство на личността?

Отговори
13 2
Амарант

Амарант

29.07.2020 | 08:47

Политическите подлоги си правят реклама!

Отговори
15 2
Спасова

Спасова

29.07.2020 | 12:22

Браво г-жо Николова, много точно сте отразили причините за протеста.Длъжници сме на децата си, защото търпяхме безумията в управлението на държавата.Явно на коментаторите преди мен много им харесва състоянието на държавата.Но никой от тях не е застанал с името си зад мнението си и по този начин доказват, че написаното от Вас е вярно.

Отговори
3 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?