Следвайте ни

Стойчо Андреев: Искаме нови лица в управлението

viber icon

Хората излязоха на улицата срещу изчерпания модел на управление и подмяната на фактите. А те са, че правителството се провали в социално-икономическите политики,  допусна използването на държавни институции за  разчистване на политическите сметки. Правителството не успя  да се отърси от зависимости с една партия, която официално е извън управлението на страната. 

Абсолютен цинизъм е назначаването в Министерството на туризма на човек на Валери Симеонов, който се държа нагло с гражданите и определи протестиращите като лумпени, които не знаят какво искат. За нас е неприемливо да се връща този ресор на тези хора.

Мисля, че гражданите ще си останат на улицата, докато правителството не си подаде оставката. Надяваме се, че това ще се случи след общонационалния протест, който ще бъде в сряда (б. ред. - днес). Искаме нови лица в управлението - хора с морал и неопорочени от тази система, и сме за предсрочни парламентарни избори.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

К.М

К.М

05.08.2020 | 10:57

Стойчо Андреев - този е редиците на БСП имаго на снимка заедно с други лица от протеста. БСП ли са новите лица, хахаха. Потърсете в гоогле и ще го видите "Стойчо Андреев БСП". Тяхното достойство го няма, нямат и срам. Три години стоят в парламента, взимат заплати и само искат вот на недоверие. ЗАЩО, защо не направихте нещо за българия, какво от това, че сте в опозиция, та това не е унизително. Направете нещо за България, защото дори да има избори, отново няма кой да гласува за Вас, отново ще търсите подкрепа от ДПС. Ако Ви е останало и малко достойство, поканете президента да си подаде оставката и се подгответе за избори, а не с президент на власт и да уговаря протестите, ще спечелите 2000-3000 човека, а останалите 2 000 000 имащи право на глас.

Отговори
0 0
Анализатор

Анализатор

29.07.2020 | 14:24

Не може 30 напушени другари да протестират и да пречат на свободните граждани да работят спокойно и да се придвижват безпрепятствено из града

Отговори
8 5
Браво

Браво

29.07.2020 | 10:45

Прав е, време е да си ходят омаскарените политици. Дадохме им достатъчно шанс и виждаме резултатите.

Отговори
5 5
Какво браво

Какво браво

29.07.2020 | 16:39

И като си отидат тези ли ще дойдат? Хайде някой да ги пита защо точно днес е протеста? 29.07 рожден ден на Черепа! Опаааа!!!

Отговори
4 3
Luud

Luud

29.07.2020 | 09:45

Много тролчета-герберасти бе

Отговори
8 2
Уювчинкин

Уювчинкин

29.07.2020 | 09:18

От къде ще са тези нови лица ? От вас! Извоювайте си ги на избори. Щото около вас се въртят стари лица и чакат да им бутнете правителството за да се намърдат пак до кокала чрез служебно.А вие пак ще смъркате сополи.

Отговори
5 6
Амарант

Амарант

29.07.2020 | 08:50

Този малкоумник не беше ли комисионерът от фотоволтаичната централа на италианците? На две магарета сеното не може да раздели.

Отговори
7 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?