Славчо Атанасов: Вотът на 11 юли няма да реши политическата криза в България

Обстрелват бившия кмет на Пловдив с неприлични предложения от различни коалиции, той държи на думата си да остане извън играта в днешния политически вертеп

Бившият кмет на Пловдив и депутат в два парламента Славчо Атанасов няма да участва в ничия листа за предсрочните  избори на 11 юли. В началото на март Атанасов обяви пред „Марица” решението си да се оттегли от политиката. И тогава, и сега той е обстрелван с неприлични предложения да се включи в листите на различни партии и коалиции, които искат да се възползват от мажоритарната подкрепа, с която бившият кмет се ползва в Пловдив. Атанасов обаче е твърд в решението си да остане извън сметките и комбинациите в днешния политически вертеп, както самият той нарича ситуацията в България през последните месеци.

Пред репортер на "Марица" Атанасов призна, че има предложения от различни страни на политическия спектър, включително и от сигурни за бъдещото Народно събрание коалиции, но няма да участва във вота на 11 юли. "В последните седмици свикнах да гледам политическите битки отстрани и това ме прави много по-трезв и мъдър в преценките. Засега не виждам онази сила, която може да осъществи промените, които хората очакват", каза Атанасов, като все пак пожела успех на новото обединение "Български патриоти". Той бе един от първите, които още през зимата посочи, че явяването на НФСБ и ВМРО с различни листи за вота на 4 април е груба грешка, която ще остави извън парламента и двете формации. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
31 коментара
Маргарита

Маргарита

30.05.2021 | 15:57

Много точен мъж.Кефи ме.

Отговори
6 0
торпедото

торпедото

29.05.2021 | 08:56

Уникален пич . горд съм ,че съм му почитател.Как пловдив не роди още един поне ,като него.

Отговори
6 0
Петър Генов

Петър Генов

28.05.2021 | 10:04

Поздравления за г-н Славчо Атанасов. Той е единственият почтен политик в Пловдив и вероятно в България.

Отговори
6 3
Думите са излишни

Думите са излишни

28.05.2021 | 08:19

Респект!!!

Отговори
7 2
Ники

Ники

28.05.2021 | 07:40

Тука се изказва един и същ червен трол с различни имена - груб, аругантен, без доводи. Колкото и да плещите глупости Пловдив е град, където комунизма не вирее, доказаха го изборите от 32 г, !

Отговори
3 5
Ех ,ники ,ТРОЛЧЕ раннобудно.

Ех ,ники ,ТРОЛЧЕ раннобудно.

28.05.2021 | 08:14

С тролове работи герб и мамин ваня. Мога да изброя някои от тяк -андрокъл,кочо,лили ,нали ,чопър ,майна и тъй нататък.Срещу вас не пишат тролове ,а ХЕЙТЪРИ.Толкова много мръсотии и ЗОЛУМИ свършихте ,че ако не си калинка и трол ПРЕВЪРНАХТЕ другия народ в хейтъри-да ви мразят безплатно.И откъде знаеш ,че пише един и същ човек?Обикновен човек,като мен не може да имам такава информация.Народа толкова ви мрази ,че не сте очудвай защо толкова хора харесват Славчо Атанасов.

Отговори
6 1
Ончо

Ончо

28.05.2021 | 09:49

Какъв комунизъм те гони и теб, бе. Пийте ги тия хапчета, за какво ви ги изписват докторите!?!

Отговори
6 1
почитател на бокса

почитател на бокса

28.05.2021 | 01:27

Тоя яко ми прилича на Роки в 1 и 2.Яде як мръснишки бой ,но остава прав до края на мача .Просто защото е дяволски добър в тоя спорт..Разликата от филма, е че срещу него все се бият мръснишката.Бие се на ринга винаги срещу няколко боксьора в съюз. Никой не смее да излезе на ранга сам срещу него и да се бие ,като мъж.Куриоза е че накрая побеждава ,но" губи" с мафиотски съдийски решениния по късна доба ,когато публиката е напуснала залата мислейки ,че е победил и на сутринта от медиите разбира , че героят им е "загубил"от подледците срещу него.Утешението е че поне си остава моралния победител.Затова никога не гласувам ,няма и да гласувам ,докато не се убедя ,че в България най-сетне мачовете ще са честни ,а не контролирани от мафиоти.

Отговори
10 4
Петър и Румяна  Диневи

Петър и Румяна Диневи

28.05.2021 | 00:34

Този човек е за уважение.Доказа за сетен път,че не се влияе от конюктурата.Малко има такива ,да не кажем хич и си има собствено мнение.Не винаги с жена ми сме били съгласни с него.Но нали затова хората сме различни.Политик с гръбнак ,не медуза.Убедени сме,че един ден ще се завърне както трагично се очертава близкото бъдеще за нас и БГ. Самите ние хората, а не партиите ще си го поискаме.

Отговори
11 3
коментатор

коментатор

27.05.2021 | 21:01

Славчо заслужава респект и поздравления за това решение. Единственият достоен политик на България, който не се направи на маймуна, за да влезе пак в тоя безумен парламент. И сега в следващия също. Ама как да го разберем, като сме свикнали само сви не да ни управляват. Нормалният човек не можем да го осмислим и да приемем, че е свестен. Така де, щом не ще да се омазва в кочината, значи нещо не е както трябва, нали?!?

Отговори
11 5
Наблюдател

Наблюдател

27.05.2021 | 19:22

Да, ето, тролските глупости отново. Понеже герберастите мразят Славчо и в червата, понеже единствен него не можаха да смачкат в Пловдив, смятат, че с псувни и обиди ще му направят нещо лошо. Елементарни са, като зелени еуглени. Ама ги боли, де, щото, колкото и велики да са, на избори Славчо ги прави всеки път за смях. Та им се налага да правят абсурдни коалиции в Пловдив срещу него, да прегръщат дебелия г ъз на другаря Гергов даже, и пак едвам успяват да го надвият. Данки Измамки, фалшиви екзитполи и протоколи, цигани и мутри - всички са с герб срещу Славчо, обаче пловдивчани пак за него гласуват и все него на балотаж срещу герб пращат. Ей това не им дава на гербавите да спят. Мира нямат и все Славчо бълнуват.

Отговори
27 6
Plovdiv

Plovdiv

27.05.2021 | 19:22

Тоя, алкохолик, мине, не мине и даде някакво интервю по глобален политически въпрос. Чернев , стига си лъскал това ръждясало тенеке. Те патриотите не го искат, камо ли пък другите партии. Един път ПРЕДАТЕЛ цял живот ПРЕДАТЕЛ

Отговори
5 37
герболог

герболог

27.05.2021 | 19:26

Прав си, майна! Днешната статия за великия Тотев е отвратителна. Мазна, гнусна и противна, като него самия. Вярно си е, веднъж предател, цял живот предател. Само че в герб не е много ясно кой кого предава - Данка - Тотев ли, Тотев - Бойко и Менда ли, Зико - Тотев ли, или пък всеки всекиго прецаква, то май им е нещо като спорт. Дето Бацката каза - А, тя Дани си е наша била винаги, бе!

Отговори
25 2
Аве, смешен

Аве, смешен

27.05.2021 | 20:58

Като си погледнат патриотите резултата, без Славчо в листата и като го сверят с по-предишния - със Славчо в листата, дали не го искат, а? Тъ панар! Седнал да дращи тука, без да знае елементарни неща за политиката в Пловдив. Профани!

Отговори
8 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?