Славчо Атанасов: Не приемам участие на ВМРО в управлението на Пловдив

Във връзка с обявеното назначение на г-н Павел Милушев за заместник-кмет в администрацията на район „Южен“, народният представител от Пловдив Славчо Атанасов заяви, че не подкрепя участието на колегите си коалиционни партньори на местните избори от ВМРО в управлението на Пловдив. 

Лично се дистанцирам от тази политика и няма как да подкрепя или приема такова назначение, което практически и по всички правила на политиката означава участие в управлението на града. Повече от 8 години се боря за смяната на наложения управленски модел и съм приел това за своя мисия, защото този модел е опасен за пловдивчани и за държавността като цяло, коментира Атанасов. 

За съжаление, в последните два месеца ясно се вижда, че порочният модел не само няма да бъде преодолян, но той се възпроизвежда и надгражда с бързи стъпки. По тази причина не мога да застана зад едно участие в сегашното управление на Пловдив. 

Дълбоко съм убеден, че моделът трябва да бъде сменен с изцяло ново политическо и управленско поведение, отворено към пловдивчани и към решаването на техните проблеми, каза още Славчо Атанасов. 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?