Следвайте ни

Славчо Атанасов: Хората в „Тракия“ искат нова пътна връзка към „Южен“ и сериозно облагородяване в микрорайоните

viber icon

Славчо Атанасов: Хората в „Тракия“ искат нова пътна връзка към „Южен“ и сериозно облагородяване в микрорайоните

Кампанията на кандидата за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава сред пловдивчани от врата на врата. „Както сме обещали, ние държим на контакта очи в очи. С нашия кандидат за кмет на район „Тракия“ инж. Апостол Шопов сме сред тракийци“, каза днес Славчо Атанасов.

„Хората имат високи очаквания от нас и спешно искат нова ясла, например. На Апостол задават много въпроси за подреждането на междублоковите пространства, които имат нужда от съживяване и почистване. Искат нови паркоместа край блоковете, защото вече не достигат. Имат желание за детски площадки и обособени пространства за отдих и общуване. Апостол Шопов има сериозен опит в облагородяване на градската среда от работата си в район „Южен“ и с хората веднага се разбират какво и къде може да се направи. Аз поемам ангажимента и голямата община ще подкрепи изцяло програмата на кандидата ни за кмет на района Апостол Шопов, който е заложил много дейности свързани с облагородяването и съживяването на градската среда в „Тракия“, допълни Славчо Атанасов.

„Тракийци ни приемат сърдечно, имат много добри спомени от мандата на Славчо Атанасов тук, не са забравили как е търсил мнението им за всичко, свързано с инфраструктурата на района“, коментира и Апостол Шопов. „Аз също ще имам приемен ден всеки ден, за да бъде управлението достъпно за хората. Запознахме ги подробно с приоритетите за развитие на района и постигнахме съгласие за най-важните неща - изграждане на пътната връзка между районите „Тракия“ и „Южен“, построяване на нова детска ясла, повече паркоместа в микрорайоните. Ще продължим залесяването и благоустрояването на парк „Лаута“, хората искат и нови детски площадки, изграждане на площадки за домашни любимци, ново улично осветление, както и възстановяване на Гражданския съвет в „Тракия“, допълни кандидатът за кмет на района Апостол Шопов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?