Следвайте ни

Сиди: Славчо Атанасов още не е взел решение

viber icon

Фигурата, която би могла да бъде обединител и кандидат за кмет на Пловдив е Славчо Атанасов, заяви Александър Сиди от ВМРО в предаването “Плюс-Минус”.

Първият разговор трябва да бъде със самия Славчо Атанасов, след това с нашите партньори от “Обединени  патриоти”, каза той.

Не прехвърляме модела Тотев към определена пария, каза Сиди.

Няма координирани действия, смятам, че ще влезем в битка с ГЕРБ, каза той.

Славчо Атанасов още не е взел окончателно решение дали да се кандидатира за кмет на Пловдив. С нашата подкрепа се надяваме да го направи, защото няма време, каза Сиди, като допълни, че все пак имат резервен вариант.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Славчо Атанасов от "НФСБ за Валери Симеонов"

26.07.2019 | 19:59

Наш Славчо не е печелил сам нито един избор. За кмет на Тракия беше назначен от Чомака по споразумение с ВМРО, тогава кмета раздаваше на партиите районните кметства , на който му легне му дава кметство - Източен на ДПС, Тракия на ВМРО, Централен на СДС и т.н. А за кмет на Пловдив беше назначен от Бойко Борисов, който кандиса Славчо да е общ кандидат на безсмислената коалиция ГЕРБ-ВМРО. Борисов можеше да сложи, който си иска, даже и магаре и щеше да стане кмет, но го излъгаха да тури Фъфляка Атанасов и после той за благодарност му го тури отзад.Т.е. 2007 Славчо беше "магарето на Бойко"! Само веднъж опита да се кандидатира самолично за депутат и получи смешните 2-3 000 гласа, а трябваха му 10-20 пъти повече. Но и тогава не му дойде акъла, щото така се е родил, без такъв.

Отговори
0 0

Петко

23.07.2019 | 20:19

Славчо - е нашият кмет - ако не беше бат Бат Бойко - досега да беше Славчо - кмет - извадиха го Маминия от панделата - ама май сега на там отиват работите - то не беше апашлък - то не бе чудо -време за разплата .

Отговори
3 0

маршал Кутцузов

23.07.2019 | 17:15

И сам воинът е воин.

Отговори
1 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?