Следвайте ни

Шефката на сватбите става общински съветник

Румяна Толова, директор на "Радостни обреди", влиза в групата на съветниците от "Кауза Пловдив". Решението е взето в Общинската избирателна комисия - Пловдив.

Толова заема мястото на Георги Титюков. Той беше водач на листата на "Кауза Пловдив", но е назначен за зам.-кмет по спорт, младежки дейности и социална политика. На този пост ще кара четвърти мандат още от времето на Славчо Атанасов, както вече стана ясно.

Следващата в листата беше Веселина Ботева, но и тя е предпочела да си запази шефската служба в общинската дирекция за социално подпомагане.

 Румяна Толова до този момент не е подала заявление за напускане от "Радостни обреди", но коментира, че ще бъде полезна в местния парламент, както досега беше полезна и за предприятието.

От началото на тази година до края на септември в Дома на младоженците са сключени 1409 граждански брака.  Предстои от 1 януари да бъде въведено електронното записване за сватби. Това е първата по рода си услуга в страната. 

Валентина Йеремиева

Репортер /журналист/ екип "общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?