Следвайте ни

Шефката на сватбите става общински съветник

viber icon

Румяна Толова, директор на "Радостни обреди", влиза в групата на съветниците от "Кауза Пловдив". Решението е взето в Общинската избирателна комисия - Пловдив.

Толова заема мястото на Георги Титюков. Той беше водач на листата на "Кауза Пловдив", но е назначен за зам.-кмет по спорт, младежки дейности и социална политика. На този пост ще кара четвърти мандат още от времето на Славчо Атанасов, както вече стана ясно.

Следващата в листата беше Веселина Ботева, но и тя е предпочела да си запази шефската служба в общинската дирекция за социално подпомагане.

 Румяна Толова до този момент не е подала заявление за напускане от "Радостни обреди", но коментира, че ще бъде полезна в местния парламент, както досега беше полезна и за предприятието.

От началото на тази година до края на септември в Дома на младоженците са сключени 1409 граждански брака.  Предстои от 1 януари да бъде въведено електронното записване за сватби. Това е първата по рода си услуга в страната. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?