1553
Следвайте ни

Сътресение! Кой висш държавник в Пловдив беше освободен от премиера

viber icon

Заместник-областният управител на Пловдив Иванка Петкова е освободена от поста. Това става ясно от заповед на министър-председателя Стефан Янев от днес. Петкова ще освободи мястото, считано от 30 ноември. 


Припомняме, че месец от МС изпратиха съобщение до медиите, което гласеше, че самият областен управител Ангел Стоев е освободен от длъжност. Два дни по-късно той отново бе възстановен. Обясни случилото се с аргумента, че е взел емоционално решение да напусне, а след това е бил разубеден. 

С решение на премиера от днес на поста заместник-председател на Държавната агенция за българите в чужбина е назначена Елисавета Тасова-Павлова. 

Тя притежава юридическо образование и към момента е главен секретар на Агенцията. От длъжността заместник-председател на Държавната агенция за българите в чужбина е освободен Димитър Владимиров.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Язък

Язък

27.11.2021 | 08:53

Лоша новина за БКП община Родопи!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?