Следвайте ни

Право на отговор: Гузната съвест на „Съюз за Пловдив“ проговори

viber icon

Предизборен щаб на Славчо Атанасов:

 

След като цяла България в деня на първия тур видя манипулацията с екзитполовете, която те извършиха в Пловдив, манипулация, която със сигурност ще влезе в учебниците като най-голямата подмяна, правена по време на избори - днес партията на г-жа Дани Каназирева реши да излъска потъмнелия си от това имидж. 

След като стана ясно, че по време на цялата кампания те са действали в пълен синхрон и в услуга на спечелилия кандидат, което се доказа със светкавичното назначаване на г-жа Каназирева за областен управител и с изявлението на премиера Борисов, че тя винаги е била част от ГЕРБ - днес решиха да проверят дали политическият им проект още има стойност и да прехвърлят проблема от болната глава на здравата. 

Славчо Атанасов никога не е участвал в договорки, да не говорим - в манипулации. Напротив - винаги е бил потърпевш от манипулации - както през 2011г., така и през 2015 г. Нека припомним на г-жа Каназирева, че нейният съюзник -  управляващата партия ГЕРБ, има най-много представители както в Общинската избирателна комисия, така и във всички секционни избирателни комисии. Как тогава г-жа Каназирева е ощетена и как е извършена манипулацията, за която от „Съюз за Пловдив“ твърдят?

Ние разбираме - чрез това си действие г-жа Каназирева явно много иска да свали напрежението от себе си и да го прехвърли другаде, за да измести центъра на внимание. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?