965

Областният управител на Пловдив си върна дамския тандем заместници

Областният управител на Пловдив Ангел Стоев отново ще разчита на дамски тандем.

Даниела Николова и Иванка Петкова са назначени за негови заместници със заповед на министър-председателя Гълъб Донев. Те заемат местата на освободените Лъчезар Бакърджиев и Николай Василев, които бяха вицета на предишния губернатор Йордан Иванов.

Двете дами бяха част от екипа на областна администрация в периода 2021 – 2022 годината, по време на двата служебни кабинета, които подготвиха извънредните парламентарни избори за 46 и 47 Народно събрание.

Георги Янев пое още в понеделник поста главен секретар като ръководител на общата администрация. Ресорите на Николова и Петкова ще бъдат определени със заповед на Областния управител Ангел Стоев следващата седмица.

Даниела Николова е юрист по образование, завършила е ПУ „П. Хилендарски“. Работила е в държавния сектор и в частни компании. Била е директор на Агенция по вписванията - Пловдив и заместник-директор на РЗОК – Пловдив.

Иванка Петкова по образование е инженер-агроном, има и допълнителни специализации по "Финанси и счетоводство" и "Публична администрация". Притежава сериозен административен опит като заместник-областен управител и главен секретар на Община „Родопи”.

Георги Янев  е бил дългогодишен служител и ръководител в служба „Военно контраразузнаване“, която в последствие става част от ДАНС. Притежава няколко специализации и е преминал през редица обучения, свързани с професионалната му дейност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
jjj

jjj

12.08.2022 | 16:05

Българска политика - иди си, ела си!! Затова нищо не върви!!

Отговори
6 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

12.08.2022 | 14:46

ПО ИНТЕРЕСИ интересът клати фесът

Отговори
5 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

12.08.2022 | 14:45

ВРЪЩА си ДАМСКИЯ ТЕАМ отбор послушкини

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?