49
Следвайте ни

Новите пловдивски депутати на среща при областния управител

viber icon

Областният управител Ангел Стоев събира днес в ранния следобед новите народни представители от Пловдив и областта  Двата избирателни района имат по 11 депутати.

В областта "Продължаваме промяната" и ГЕРБ имат по трима представители,  БСП - двама, "Има такъв народ", ДПС и "Възраждане" имат по един човек в 47-ото НС. Пловдив изпрати в парламента четирима депутати от "Продължаваме промяната", трима от ГЕРБ, по един от БСП, "Демократична България", "Има такъв народ" и "Възраждане". 

Ангел Стоев обясни, че целта на първата среща с народните представители е да обсъдят заедно важните теми за региона, които касаят развитието му, икономическия растеж и подобряването качеството на живот на хората. Една от темите, която ще бъде повдигната от депутатите от ГЕРБ, е  кога ще започне разширението на пътя между надлез "Скобелева майка" и изхода на Пловдив за Асеновград с дължина 4,8 км, а също така ще продължава ли ремонтът на околовръстното шосе от кръговото на Асеновградско шосе до отбивката за Пазарджик.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ДДържавна Сигурност

ДДържавна Сигурност

23.12.2021 | 22:35

АНГЕЛ СТОЕВ -ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

Отговори
1 0
Ха-ха-ха

Ха-ха-ха

13.12.2021 | 09:38

И как ще се едновременно в парламента и при областният управител... :-) :-) :-)

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?