49

Новият стар областен Ангел Стоев: Търсим място за изборната администрация в Пловдив

Търси се ново място за РИК-Пловдив. Палата в панаира е невъзможен вариант, заради провеждането на Есенния технически панаир по време на изборите. Зала "Колодрум" също е заета от мероприятие, остава вариантът със спортната зала на ПУ „Паисий Хилендарски“. Това стана ясно по време на церемонията по встъпването на новия областен управител Ангел Стоев. "Това е задача, с която се занимавам от два дни, далеч преди настоящата церемония по сдаване на властта", уточни още Стоев. "Организирането на честни избори ще е приоритет в работата ми, ръководя се от три принципа – прозрачност, професионализъм, почтенност.  Моя цел ще бъде осигуряването на една по-голяма стабилност, от държавническа гледна точка, защото в момента тази стабилност липсва“, заяви новият стар губернатор на Пловдивска област. 

Той вече е заемал същата длъжност в периода 2021-2022 година. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Международни икономически отношения“ от УНСС, а също така е доктор по философия от Академията на МВР – София. Дългогодишен служител е на НСС и ДАНС,  заемал длъжността директор на Регионална дирекция ДАНС – Пловдив. Работил е и на високи мениджърски позиции в частния сектор. Ангел Стоев има специализации в управление на кризи, противодействия на тероризма и стратегическо управление.

При сдаването на властта бившият вече областен управител Йордан Иванов направи бърз преглед на успехите по време на управлението си. Той напомни, че заради съкращения на щата в Областна управа с 15%, сега служителите взимат по-високи заплати. Готов е техническия проект и за поставяне на солари на покрива на сградата на Областна управа, с което ще се спестят много пари на данъкоплатците. Иванов подчерта, че през цялото време е работел открито и е нямало гражданин, който да е потърсил помощ или консултация и да е бил върнат. 

На церемонията присъства и зам.-кметът на Пловдив Величко Родопски, който похвали и стария, и новия областен за доброто сътрудничество с Община Пловдив. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чакаме арести!

Чакаме арести!

05.08.2022 | 16:39

А помака до него с звучното име ИКСПОДОР ,защо е там?А Бай Ганю ,на море ли е ?Къде е ?А Марсола в Керамоти ли е?А откраднатите милиони от Пловдив ,къде са?А прокуратурата ,МВР и ДАНС защо не ги раздледват!Ми всичко е ачик!Откраднаха стотици милиони и се правят на вода не напита!

Отговори
4 0
Киро тъпото

Киро тъпото

05.08.2022 | 15:54

Това добиче на катедрата докога ще го показвате

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?