Следвайте ни

Новият областен управител встъпи в длъжност ВИДЕО

viber icon

Новият областен управител официално встъпи в длъжност след като в понеделник беше първият й работен ден по време на клетвата на новата власт. По закон първата сесия се открива от губернатора.

Дани Каназирева наследи поста от настоящия кмет Здравко Димитров миналата сряда.

"Спокоен съм, че предавам властта в добри ръце. Направихме доста за бързото развитие на областта чрез многото инвестиционни проекти. Това обаче трябва да продължи. Има проекти, които заедно с Дани Каназирева ще довършим. Инвестициите са хубаво нещо, но те водят и до повече хора, които ползват детските градини и здравеопазването. Затова държавата трябва да намери механизъм в икономическите зони да има и съпътстващи заведения. Искам да благодаря на екипа, с който работих", с тези думи Димитров предаде печата и ключа от Областната управа.

Новият кмет увери още Каназирева,че й оставя една подредена къщичка. Областният управител от своя страна обеща управление с човешко лице и приемственост.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?