Следвайте ни

Топ банкер и двама архитекти влизат в екипа на Здравко Димитров

Новият кмет обявява екипа си днес

viber icon

Известен топ банкер и двама архитекти влизат в екипа на Здравко Димитров. Новият кмет ще обяви имената на заместниците си в Общината днес.

Топ банкер с голям опит влиза в екипа на Здравко Димитров, научи "Марица". Имената на заместниците, с които новият кмет ще управлява, ще станат ясни днес по обед. 

Проучване на "Марица" показа, че в управлението влизат специалисти с висока експертиза. Още днес Здравко Димитров ще предложи главен архитект. В продължение на 3 години Общината няма титуляр на важната длъжност, която се изпълняваше от Юлияна Петрова. Сред заместниците на Димитров има и друг архитект. 

Вече е ясно, че трима зам.-кметове от предишния мандат запазват постовете си. Това са Георги Титюков /спорт и младежки дейности/, Йордан Ставрев /обществен ред и сигурност/ и Стефан Стоянов, който освен образованието ще поеме и културата. На работа остава и опитната администраторка Ангелина Топчиева, секретар на Общината. 

Днес Здравко Димитров ще представи шестима от заместниците, с които ще работи. Новият кмет обаче подготвя и реформа на управленската структура, след която в екипа му ще се включат още двама души.  

Здравко Димитров влезе официално като кмет в Община Пловдив вчера. Преди това по време на тържествената сесия на Общинския съвет за председател на местния парламент беше избран Александър Държиков /ГЕРБ/. По време на тайното гласуване той получи подкрепата на 37 свои колеги. Невалидни бюлетини пуснаха седемте съветници от БСП, както и двама от ВМРО. Другата кандидатура бе на Веселка Христамян от "Демократична България". 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?