Следвайте ни

Маскиран Тотев надъхва младежи от ГЕРБ да не бягат от политиката

viber icon

Бившият кмет на Пловдив и настоящ областен координатор на ГЕРБ Иван Тотев сложи маска, за да дръпне емоционална реч пред младежката организация на партията. Това стана в Дома на културата „Борис Христов” при спазване на всички противоепидемични мерки.

Ексуправникът, за когото "Марица" наскоро разкри, че е заложил финансова бомба за общината като неправомерно е разпоредил премахването на контактната мрежа до тунела заради вдигането на т. нар. Вавилонска кула за откриването на Европейска столица на културата, се опита да убеди младежите, че политиката е благородно занимание.

„Политика не е мръсна дума, колкото и да се опитват да внушат това фалшивите новини. Провеждането на различни политики води до подобряване живота на хората. През изминалите 10 години ГЕРБ взе решения, които промениха и България, и Пловдив, повишиха качеството на живот на съгражданите ни”, каза още Иван Тотев. Той подчерта, че през всички тези години ГЕРБ е първа политическа сила в града под тепетата, което е и отговорност, и задължение.

Тотев, за когото има съмнения, че може да завие към новата партия на своя добър приятел Цветан Цветанов, похвали горещо ГЕРБ. Той подчерта и шансовете, които тя дава на младите си кадри.

„ГЕРБ е партията, която гласува доверие на младите хора, дава им възможност да разгърнат потенциала си и реално ги включва в политическия процес”, обясни Тотев. Той допълни, че едно от предизвикателствата сега е привличането на нови членове и разширяване на структурата.

По време на събранието бяха направени номинации за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София. Това са Симона Николова, Симеон Личев, Николета Костадинова и Николай Арабаджиев.  На събранието присъстваха административният секретар на ГЕРБ в Пловдив-град Радослава Ташкова, кметът и районен ръководител на „Тракия” Костадин Димитров, Георги Стаменов – кмет и ръководител на район „Централен”, общински съветници.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Лимбо

Лимбо

05.07.2020 | 12:33

За да не бягат , требе първо самия той да я напусне. Гражданина за евроразвитие се интересува само от (евро)пари и 5 пари не дава за така наречените евроценности.

Отговори
4 1
Ейййй

Ейййй

27.06.2020 | 22:27

Няма ли вече да го видим да надъхва от друго място?

Отговори
6 2
jjj

jjj

25.06.2020 | 13:18

Мамин Ванчо да не дава акъл, ами да отива където му е мястото - в затвора!!

Отговори
14 5
На учителя с любов

На учителя с любов

25.06.2020 | 12:27

Този филм сме го гледали!Да,за лицето И.Т политиката е много чиста далавера!Ако тези млади хора вземат акъл от него освен да ги научи да взимат комисионно и да унищожават бизнеси и съответно после да се именуват в прокуратурата на нищо друго неможе да ги научи!

Отговори
13 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?