Следвайте ни

КОД стъпи в Пловдив, Пепа Деведжиева оглави местната структура

Д-р Петър Москов гост на представянето

viber icon

Създаването на пловдивска структура на десния алианс КОД обяви в Пловдив д-р Петър Москов. Пепа Деведжиева, бивш зам.-председател на местния парламент и член на националните ръководства на ДСБ и Реформаторския блок, е лидер на местната структура на  Консервативно обединение на десницата. Официалното учредяване на КОД-Пловдив бе в галерия "Филипополис". 

"Пловдив, известен като синя крепост в първите години на Прехода, ще бъде активно звено на КОД", обяви Пепа Деведжиева.  

Разговори за създаване на десен алианс с цел дясна алтернатива за управление на България с Обединени патриоти и СДС ще води лидерът на КОС д-р Петър Москов, бивш здравен министър.  

Създаване на дясна алтернатива на безпътицата, в която е затънала страната, е целта на КОД, чиито създатели разглеждат като важна платформа. 

Коалиция на КОД с НФСБ, ВМРО и СДС може да възстанови „смислената“ десница в страната, убеден е д-р Москов.

"Говорители и лидери на протестите са президентът Румен Радев, който е от БСП, самата БСП и хора около Мая Манолова," добави той. Според него, независимо от целите, резултатите от протестите ще се окажат своебразна „лаборатория на лявата политическа идея” в България.   

Сред целите на КОД е приемане на нова Конституция, в която да са заложени промени, които до доведат до лустрация, изваждане на прокуратурата от съдебната власт и въвеждане на образователен ценз за гласуване. 

На представянето в Пловдив присъства и д-р Любомир Канов от ръководството на КОД. Той е психиатър, бивш дисидент, живеещ в САЩ, писател, убеден привърженик на дясната идея.

Москов и д-р Любомир Канов на представянето в Пловдив

Снимка от Наташа Манева

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Катя Лънгарска

Катя Лънгарска

10.10.2020 | 23:21

Брей тези с кви изцъклени погледи са! Май с нетърпение чакат да смръкнат от "белото"! Пепи,Пепи жалък си!Гръмни се най-добре! Добре,че майка ти не е жива да те види що за резил си станал!

Отговори
0 3
Како, Пенке,

Како, Пенке,

30.09.2020 | 20:37

Изпълзя кака Пенка. Кога ще върне парите на хората и Общината за застраховките им ?

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?