49

КОД регистрира листа от 6-има кандидати в Пловдив 

Партия КОД, която се явява самостоятелно на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, регистрира листата си с кандидати за народни представители в Пловдив. В нея има 6 имена: 

1.     Мая Маринова – член на Националното ръководство на КОД. Родена през 1977 г. в гр. Габрово, където завършва Икономическия факултет към Техническия университет със специалност „Финанси и банково дело“. По-късно завършв магистратура по „Бизнесадминистрация“ в Нов български университет. Основната част от професионалното ѝ развитие преминава в сферата на търговията - управление на търговски центрове, в т. ч. наемно отдаване и фасилити мениджмънт, което определя познаването на пазара и участниците в него. Интересите ѝ са в сферата на икономиката и политиката.

2.     Пенка Деведжиева – член на Националното ръководство и председател на КОД - Пловдив. В предишния мандат на местната власт тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години.

3.     Ивайло Спасов – заместник-председател на КОД-Пловдив. Завършил е „Публична администрация“. Предстои му защита на магистърска теза по "Публичен мениджмънт и политики". Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език. 

4.     Николай Ганев - магистър по финанси. ИТ специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия.

5.     Десислава Атанасова - Чомакова - икономист по образование. Работила е в сферата на икономиката. Управлява счетоводството в семейния бизнес. Активно ангажирана с преодоляване на недостатъците на трудовото и осигурителното законодателства.

6.     Костадин Дамянов - наследник на т.нар. през комунизма "бивши хора" и участници сподвижници в Горянското движение. Активен радетел за въвеждане на лустрационно законодателство в България. От 22 години управлява собствен частен бизнес в сферата на ХОРЕКА - дистрибуция на кафе. Завършил е "Промишлена електроника, радио и телевизия". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Наивници

Наивници

30.08.2022 | 10:27

КОД? С този сладур - бившият здравен министър Москов, който вкара от южната ни съседка живачните ваксини за деца, водещи до аутизъм? Да ви се не видят и мераците за власт! Като ви гледам… все “капацитети” сте се събрали.

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?