Следвайте ни

"Кауза Пловдив" - балансьор в Общинския съвет

viber icon

С над 9000 гласа на местния вот и петима съветници "Кауза Пловдив" на зам.-кмета по спорта и младежки дейности Георги Титюков остава важен балансьор в местната политика.

Групата се води от Едуард Сарафян, а с него гласуват още Константин Георгиев (строителен предприемач), архитектът Цветелин Цоневски, двойният олимпийски шампион Николай Бухалов и Румяна Толова, която в предишния мандат бе директор на ОП "Радостни обреди".   

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

paul

paul

14.02.2020 | 06:55

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?