Следвайте ни

Кандидатът на ГЕРБ Иван Стоянов разговаря с пловдивчани за акцента в програмата си

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен” Иван Стоянов разговаря с граждани за основните приоритети в програмата си. По време на срещите на предизборния пункт на Главната в града бяха дискутирани конкретни предложения за всеки един от кварталите. 

„Като жител на „Източен“, отлично познавам района. Но най-важно за мен е да чуя мнението и предложенията на моите съграждани, за това изключително много държа на директните си срещи с тях”, заяви Иван Стоянов. 

Той подчерта, че сред неговите приоритети са облагородяване и озеленяване на междублоковите пространства, нови паркове, разширение и модернизиране на сегашните любими места за отдих, нови детски и спортни площадки, обновяване на инфраструктурата. 

Много пловдивчани бяха категорични, че познават добре работата на Иван Стоянов, който от осем години е директор на общинското предприятие „Чистота”. През тези години Пловдив е все по-чист, улиците се мият редовно, което прави впечатление не само на жителите, но и на гостите на града.

На предизборния пункт на партията в центъра на Пловдив бяха още кандидатите за общински съветници Емил Русинов и Христина Кашилска, както и народният представител от ГЕРБ инж. Атанас Ташков. 

Те призоваха на предстоящите местни избори на 27 октомври пловдивчани да гласуват  с № 43 в интегралната бюлетина за кандидатите на ГЕРБ.  

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?