Следвайте ни

Кандидат-кметът на ГЕРБ за район „Западен” Димитър Колев: Продължаваме облагородяването на квартал „Прослав“

viber icon

„Предвиждаме училището в квартал „Прослав“ да бъде санирано“. Това обяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ в Пловдив Димитър Колев по време на среща с граждани. Той беше придружаван от кандидата за общински съветник Ангел Славов

„Имаме готов план за цялостното саниране на сградата на основно училище „Тодор Каблешков“. Освен това предстои и разкриването на още една група в детска градина „Боряна“, заяви пред жителите на „Прослав“ Димитър Колев. 

Срещата се проведе в новия парк, изграден по негова идея на пустеещото преди това място. Гражданите изразиха искреното си задоволство от новия кът, както и от всичко, което той и екипът му са направили за „Прослав” през изминалите шест години. 

Димитър Колев съобщи, че още през предишния си мандат е започнал работа и по монтирането на детска площадка в пространството между жилищните блокове в „Прослав“. Освен това, по молба на родители, ще бъде подменена ударопоглъщащата настилка на детския кът пред читалище „Никола Йонков Вапцаров“. Площадката и фитнеса на открито бяха изградени именно по време на управлението на Димитър Колев. Настоящата настилка обаче се е оказала неподходяща и се предвижда да бъде заменена с гумена. В плановете му за облагородяване на квартала е заложено още озеленяване.   

Отново по предложения на жители на „Прослав“ ще бъдат изградени и изкуствени неравности по пътя за ограничаване на скоростта на възлови места. Димитър Колев призова хората отново да му гласуват доверие и да дадат своя вот за ГЕРБ с номер 43, за да продължи развитието на район „Западен“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?