Каназирева залага на класика в черно и бяло

Дани Каназирева показва класически стил в черно и бяло, който не само тя определя като “непреходен”. На същото мнение са именити дизайнери като Вера Уанг, Кристиан Диор и самата Коко Шанел. 

Новият областен управител не крие, че залага на изчистени модели с оригинални кройки и липса на всякакви цветови крайности. Привърженик на естествената красота и класическия стил, Каназирева разкрива, че сама подбира облеклата си и няма личен моден асистент. 

“Лично избирам облеклата си. Стилът ми е делови - категорично, и то от съвсем млада, защото професията ми го налага. Държа на строгия стил дори и в ежедневието, все по-рядко ми остава възможност да съм спортно облечена”, твърди областният управител.

Важен елемент от имиджа на всяка жена в политиката е добрата фризура. За селекцията от прически на Дани се грижи професионален фризьор, който оформя детайлно косата ѝ за всяко събитие.

„Посещавам фризьор и това винаги съм го правила. Прическата ми е изключително семпла, нищо фрапиращо. Естествено руса съм, не се боядисвам и залагам предимно на естествения вид, затова не съм привърженик и на тежкия грим”, подчертава тя. 

Изненадваща е бързината, с която областният управител се подготвя за публичните си изяви. “Отнема ми не повече от 30 минути да се подготвя. Сигурна съм, че в днешно време някои мъже посвещават много повече време на външния си вид. В повечето случаи ангажиментите ме притискат и нямам излишно време”, казва още Дани Каназирева. 

Аксесоарите, които можем да забележим в модните решения на пловдивчанката, са часовник, селекция от изискани бижута и високи обувки. “Часовникът е единственият аксесоар, който предпочитам да нося за завършек на облеклото си", заключава тя.

Кристина Гайдаджийска

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?