Каназирева рекламира Пловдив пред Италия

Областният управител Дани Каназирева посрещна посланикът на Република Италия в България Нейно Превъзходителство г-жа Джузепина Дзара. Тя е на първото си официално посещение от встъпването си в длъжност и беше придружена от почетния консул на Република Италия в Пловдив Джузепе Де Франческо. На срещата присъстваха и тримата заместник – областни управители – Евелина Апостолова, Петър Петров и Димитър Керин.

Каназирева представи Пловдивска област, богатото й природно и културно-историческо наследство, възможностите за развитие на икономиката, бизнеса и туризма.

„Пловдивска област е една от най-бързо развиващите се, а Пловдив е най-красивият град. Гордеем се с уникалното ни историческо и културно наследство и признание за това бе избирането на града за Европейска столица на културата  през 2019.

Пловдив е и университетски град, а МУ е един от най-добрите в България “, посочи Каназирева. Тя отбеляза още, че поминък на част от общините е туризмът.

Нейно Превъзходителство отбеляза, че денят и е бил пълен, провела е много срещи и е останала с отлични впечатления. „Връщам се в България след 25 години, тя е много променена, но в същността си е същата“, каза Н. Пр. г-жа Джузепина Дзара. Тя отбеляза, че в Пловдив има големи групи италианци, което помага да представят Италия с нейната култура, наследство и традиции. 

В края на срещата те заявиха, че ще продължат да  си сътрудничат  и да развиват партньорските отношения. Размениха и подаръци.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
БАХАЛЬОЛЬО...

БАХАЛЬОЛЬО...

18.03.2021 | 11:33

А ТЯ Я Е СВЪРШИЛА КАТО ТАЗИ РАБОТА С АДВОКАСТВАНЕТО И ДОКТОРАТА....КАТО КУЧЕТО НА НИВАТА...АМИ ЩОМ САМО ТОВА Е СВЪРШИЛА ЗА МАНДАТА СИ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ НЕЯ...

Отговори
2 1
Пловдив

Пловдив

26.02.2021 | 10:54

До кога тази чевокоподобно същество с измисления си и ограничен капацитет и възможности ще представлява красивия Пловдив

Отговори
7 1
Пловдив

Пловдив

26.02.2021 | 10:51

До кога тази проста упорита и вземащата се за някъкъв капицитет застаряваща противна леличка ще търпим да представлява Пловдив.

Отговори
7 1
Родопи

Родопи

25.02.2021 | 20:49

Тая може да рекламира само бащата на Ванко 1 и комина. Не си знае името и годината на раждане, алчно до безбожие. Никой няма да гласува за Герб. Щом тая ще води листа. Страхотно поражение ще има за Герб в областта

Отговори
8 2
Айляка

Айляка

25.02.2021 | 19:42

Рекламира боза, банички и дюнери

Отговори
7 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?