Каква я свършиха пловдивските депутати: Славчо Атанасов остана най-близо до хората

Парите за спортните клубове  и спортните обекти в страната, включително и за Пловдив, бяха увеличени за тази година  двойно след изричното настояване на  председателя на  парламентарната Комисия по  въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов и неговия съпартиец от НФСБ Валери Симеонов. 

Бившият кмет на Пловдив, когото и до днес пловдивчани продължават да наричат Славчо, си остава един от най-популярните политици под тепетата. Хората го харесват заради човечното отношениe. Благодарение на благия си характер  през 2015 г. той замалко не спечели местните избори в Пловдив.

Депутатският мандат в групата „Обединени патриоти” в 44-тото НС  е вторият и последен  за Славчо  Атанасов, поне засега, тъй като сам се отказа от  предстоящата надпревара. Освен в Комисията за младежта и спорта  е участвал  и в Комисия по енергетика. Работил е по 18 законопроекта, сред които са за лова и опазване на дивеча,  за здравето,  за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

През целия мандат до началото на пандемията неговата приемна бе отворена за пловдивчани всеки понеделник. Помогнал съм за решаването на много лични и обществени проблеми през тези години, твърди Атанасов, който е големият отсъстващ на предстоящите избори. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Генчо Иванов

Генчо Иванов

05.03.2021 | 16:11

Прекрасен човек.Лично го познавам.

Отговори
4 3
Маги

Маги

05.03.2021 | 15:54

Велик!Винаги съм гласувала за него.Семейството ми също.Сега ,като не се кандидатира просто няма да гласуваме.Няма за кого друг.

Отговори
3 3
До дано

До дано

05.03.2021 | 12:35

Ех, герберската злобна душица почивен ден няма. Ще ви се герб да е направила Славчо кмет, ама е обратното. Славчо ви направи управляващи в Пловдив, защото изкара 10 хиляди гласа повече от герб, бсп и вмро взети заедно. А четири години по-късно изкара още 10 хиляди отгоре, щото е бил "лош" кмет. Лош за крадците от герб, ама добър за пловдивчани. Затова оттогава газ пикаете срещу него, защото хората все още го обичат и оодкрепят и винаги него пращат на балотажа срещу герб. Вие що не се явите срещу него поне веднъж сами, ами винаги сте в мазната прегръдка на Гергов, Данка, Титюци, Бидони, търевци и всички цигани. И пак едва успявате. Излезте му сами, ве, да ви видим тогава!

Отговори
7 3
дано

дано

05.03.2021 | 11:38

Дано се е отказал да се кандидатира повече и за кмет на Пловдив. Едно време стана кмет, защото го издигна ГЕРБ. После предаде ГЕРБ и през задната врата вкара БСП в управлението на Пловдив. После предаде ВМРО, като се взе за много велик и реши да прави преврат на Каракачанов. После се съюзи с Христо Ковачки и партията му „Лидер“, поведе кандидат-депутатската му листа, но претърпя пълно фиаско. Да е благодарен на Валери Симеонов, че му се хвана и го прие в НФСБ, и на Каракачанов, че не се оказа злопаметен. Затова СлаФчу стана депутат. Да е жив и здрав, да си чете книгите, но дано спре да се меси в пловдивската политика.

Отговори
3 7
Колю

Колю

05.03.2021 | 11:22

Жалко, че се отказва. Обръщаше внимание и помагаше на обикновените хора.

Отговори
5 3
Пенчев

Пенчев

05.03.2021 | 11:21

Славчо си остана нормален човек, почтен и открит към останалите. Винаги помага, както може, никого не е върнал.

Отговори
8 3
Георги

Георги

05.03.2021 | 08:43

Евала му, жалко, че Тотев манипулира изборите и ги спечели, за да забогатее още повече...

Отговори
7 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?