Следвайте ни

Жорж Трак става съветник, ако Румяна Толова остане шеф на сватбите

Поредна рокада предстои в състава на Общинския съвет в Пловдив, след като Георги Титюков се върна на работа в администрацията като зам.-кмет с ресор спорт, младежки дейности и социална политика. Титюков беше водач на листата на "Кауза Пловдив", но по закон не може да съвместява работата в администрацията и местния парламент. Така следва пренареждане в ОбС. 

Следващата в листата на "Кауза Пловдив" е Веселина Ботева. Тя обаче не е пожелала да влезе в Общинския съвет, тъй като ще продължи да ръководи дирекцията по социалното подпомагане. "Ботева е ценен кадър, компетентна и опитна и ще бъде полезна в администрацията", каза партийният й шеф Георги Титюков. 

След нея в листата е Румяна Толова, която пък е директор на Общинското предприятие "Радостни обреди". "Решението е лично мое и тепърва ще мисля", заяви шефката на сватбите. Ако и тя откаже да влезе в местния парламент, идва ред на Георги Иванов-Жорж Трак. Скулпторът е концесионер на Археологическия подлез срещу Понеделник пазара и водеше дълга битка с бившия кмет Иван Тотев, за да запази договора си. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?