Иван Стоянов започна да решава проблеми на хората в „Източен“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Източен“ Иван Стоянов се срещна с жители на комплекс „Авангард Лукс“ в квартал „Гладно поле“, за да ги запознае с акценти в предизборната си програма и да чуе лице в лице техните проблеми. В модерния комплекс живеят предимно млади хора с малки деца, които имат високи изисквания към качеството на заобикалящата ги среда. Те не могат да се примирят с шума до късно вечерта от съседните дискотеки и от чилърите на близкия мол. Сезирали са компетентните институции, задействали са проверки.

Иван Стоянов се ангажира още сега да им съдейства, за да се разбере докъде са стигнали преписките. Друг проблем е, че близкият двор в имот на Министерството на отбраната се превръща в сметище. Според градоустройствения план на Пловдив теренът е предвиден за изграждането на втори градски център, но докато въпросът с военните имоти бъде решен на високо ниво, Стоянов ще съдейства мястото да се огради, така че изхвърлянето на отпадъци да е невъзможно. Кандидатът за кмет на „Източен“ увери, че ако на местните избори на 27 октомври гражданите му гласуват доверие, ще има повече правомощия за ефективното решаване на поставените проблеми.

На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Христина Кашилска, Атанас Кунчев и Тони Каменова, която живее в комплекса. По-рано Иван Стоянов и кандидатът за общински съветник Златин Велев разговаряха с жители от квартал „Изгрев“, предстои среща на ул. „Преспа“. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?