Следвайте ни

Инж. Атанас Петков е новият председател на Областния съвет на БСП-Пловдив

Днес промяната означава разумни хора да управляват държавата, заяви председателят на пловдивските социалисти Георги Гергов

viber icon

Инж. Атанас Петков е новият председател на Областния съвет на БСП – Пловдив. Изборът се проведе тази вечер на учредителното събрание на органа. Въпреки опитите форумът да бъде провален, важното първо заседание се състоя. За Атанас Петков гласуваха 39 членове на структура, като трима участваха в заседанието онлайн и така упражниха вота си. Те се възползваха от тази възможност благодарение на иновативната практика, въведена от Корнелия Нинова. 

„Благодаря за доверието“, каза след явния вот инж. Петков и посочи как ще води организацията през следващите четири години. „Силата на БСП е в единството и това е моята задача – да обединя общинските организации. Познавам всяка структура, защото 12 години работя в Областния съвет. Няма село, което да не съм посетил и като заместник-председател. Имам самочувствието, че притежавам организационния и политически опит, за да водя Областния съвет към победни резултати“, заяви той.

В работата си 39-годишния Атанас Петков ще разчита на Изпълнително бюро в 11-членен състав на средна възраст под 40 години. Негови заместници са: Галин Дурев – партийна дейност, Пенчо Шапков – коалиционна политика, Атанас Телчаров – местна дейност, Наум Нихтянов – политика за малките населени места. Секретар на Областния съвет остава Александра Берданкова, а членовете са Калин Калапанков, Светозар Славчев, Виолета Христодулова, Теодора Халачева и Атанас Баташки. 

„Радвам се, че се събрахме, за да ме смените“, пошегува се Георги Гергов, които предаде щафетата с пожелания за успехи на изборите. Той даде висока оценка на качествата на Атанас Петков, които са доказани  с действия. „Поздравявам те за младежкия екип, който си подбрал, и съм сигурен, че ще надградите постигнатото. Днес промяната означава разумни хора да управляват държавата!“, каза председателят на пловдивските социалисти Георги Гергов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

saad

saad

12.11.2020 | 08:39

Google плащаше между 16 000 и 32 000 долара на месец за цялата работа онлайн от дома. По-малкият брат беше безработен от три месеца и преди месец имаше чек за 32 475 долара. Тя работеше вкъщи четири часа на ден и доходите можеха да бъдат дори по-високи. И така започнах.===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?